115 videónk a digitális hatékonyságodért

Digitális hatékonyság
Nektek készítjük, használjátok szabadon

115 videó a digitális hatékonyságodért, a bizalomért

Mikor elindítottuk a Youtube-on az Amtech és a Digitális Transzformáció csatornáinkat, azért tettük, hogy ott is megtalálhatóak legyünk.

A csatornáinkon látható videók témáit úgy állítottuk és állítjuk össze, hogy azok választ adjanak a hozzánk érkező, nekünk feltett kérdésekre.

Azt gondoljuk, hogy a válaszokat jobb, ha nem csak leírjuk hanem el is mondjuk. Így leszünk mi is digitálisan hatékonyak.

Így egyik videó követte a másikat, s mára már 47+68, azaz összesen 115 darab videót tudnak megnézni az érdeklődők, amikben igyekszünk érdekes, partnereinket érintő témákat szakértő módon kielemezni.

És igen, vannak kényes témák is, amiket talán félnek az emberek megkérdezni, de a visszajelzések az mutatják, hogy megnyugtatja őket, hogy mi ezekre is gondolunk, ezekről is beszélünk.

Ugyanúgy, ahogy a munkánk során, a videó csatornáinkon is igyekszünk szakértelmünket az emberek maximális segítésére használni.
És, hogy megéri-e ez a sok munka, amit belefektetünk?

Abszolút.

Sok esetben, mire tárgyalásra kerül a sor, leendő partnereink már megnézték a videókat, és látják hogyan dolgozunk és mit várhatnak.

Gratulálnak a csatornákhoz, s szinte ismerősként köszöntenek, annyit láttak minket az AmTech Rendszerház és Pedro – A Digitális Transzformáció Hírnöke TV csatornáinkon.

Digitalisan_Hatékonyan_2021_Video

Hatékony megoldást csak a rendelkezésünkre álló információk ismeretével tudunk hozni. Igyekszünk a sok tudást egy helyen összegezni és mindenki számára elérhetővé tenni. Növeljük együtt a digitális hatékonyságotokat. Keressetek bizalommal, szakértőink segítenek.

Ezeket jó tudni, mielőtt belevágsz egy hatékony vállalatirányítási rendszer fejlesztésébe:

Jó tudni

Ezeken az elérhetőségeket is elértek minket:

Merksz Annamária – Angie
PR manager – ügyvezető

megoldas@amtech.hu
AmTech Rendszerház

#news #digitalishatekonysag #szoftverfejlesztes #vállalatirányításirendszer #digitalizáció #digitálistranszformáció #robotika #ai #innovation #vállalatirányításiszoftver

TÖBB HÍR