Egyedileg elkészített ügyviteli és vállalatirányítási szoftverek

Melyek azok a vállalatirányítási területek, amelyekre szükséged van?

vállalatirányítási szoftver (ERP) funkciók 

Egy átfogó ERP (vállalatirányítási) szoftver a fent látható funkciókkal és modulokkal rendelkezik. Mivel a szoftver egyedileg a cégre készül, így bármelyik funkció ki-, vagy bekapcsolható, sőt szabadon átalakítható és bővíthető a jövőben is!

Dobozos, testreszabott, avagy egyedi ERP? Melyik való nekem? 

dobozos ügyviteli szoftverek

elnevezés azt jelenti, hogy már készen van, feltelepítjük és használatba vehető gyorsan. Ez a nagy előnye. Ugyanakkor nem ránk készült, nem alkalmazkodik hozzánk semmilyen formában. Sőt, ha kialakult és jól működő  folyamataink vannak -más szóval tudjuk mi a biztos recept- , akkor ez sajnos csalódás lesz, hisz megköti a kezünket és működésünket. Akkor ajánljuk, ha nem tudjuk hogyan érdemes jól csinálni, vagy pl. nemrég alakult a cég.

testreszabott vállalatirányítási rendszerek

már egy ügyes köztes lépés lehet a dobozos és az egyedi között. Itt ugyanis -bár sok minden készen van és arra lehet építeni- nagyszámú funkciót kapcsolhatunk ki- vagy be, attól függően, hogy szükségünk van-e rá a mi szervezetünkben. A folyamat már több időt vesz igénybe, mint a dobozos megoldás és nagyobb a rugalmasság is. Ugyanakkor -egy ház példájával élve- a pincét már nem növelhetjük tovább, hiába szeretnénk. Tehát már középtávon korlátos a megoldás.

Az egyedi ügyviteli és vállalatirányítási szoftverek (ERP)

viszont így gondolkodnak: itt egy üres telek, nosza építsünk rá olyat házat, amilyet a megrendelő elképzelt. Nincs semmilyen korlát, sem megkötés. Általánosságban igaz, hogy “az informatikában nincs lehetetlen, csupán ha valaki nem ért hozzá“. Ahogyan működünk, azt fogja 100%-ban a szoftver is lemodellezni és annak megfelelően fog működni. Ez az egyedi szoftver megoldás nem fog se többet, se kevesebbet tudni, mint amire pont szükségünk van!

Továbbá az ERP szoftver forráskódja is megvásárolható és nincs felhasználói licensz díj, azaz nem kerül többe a szoftver, ha többen vagyunk a cégben.

Van jó megoldás az alábbi problémákra?

 • Határidőket tudsz mondani az ügyfélnek azonnal?
 • Ügyfelek gyorsan tudnak rendelni és utánkövetni a rendelésüket?
 • Kattintásra látod a számodra legfontosabb 3 kimutatást?
 

2009 óta több 100 ügyviteli és vállalatirányítási programot készítettünk el, vezettünk be és tartunk azóta is karban. Ennek köszönhetően bármilyen kérdés, vagy ötlet merül fel a részedről, arra biztos tudunk éles és jól működő példát mutatni.

 • Az értékesítőknek van saját applikációjuk a munkájukhoz?
 • Nincsenek kósza Excel táblák és Google drive-on tárolt file-ok itt-ott?
 • A szervizes kollégák mindig látják, hogy mi a pontos munka?
 

Míg a legtöbb cég csupán egy szoftvert kínál és a választási lehetőség kimerül abban, hogy kérjük-e, vagy sem, addig az AMtech Rendszerházban több vállalatirányítási szoftvert (ERP) mutatunk meg és szinte “össze-legózhatjuk” mi magunk, hogy mire van nekünk ebből szükségünk és mire biztos nincs.

Mindezt ráadásul időtakarékos formában, azaz átlagosan 3 havonta készül el és kerül átadásra 1-1 ERP szoftver a cégben.

No és ha már van egy jól működő, vagy akár régi és hiányos ügyviteli programunk, vagy vállalatirányítási szoftverünk a cégben? Azzal mit lehet kezdeni?

Nálunk 2 megoldás is létezik:

 1. felhasználjuk a benne lévő tudást és átültetjük egy modern, új programba
 2.  akár folytatjuk a meglévő szoftvert és kiegészítjük új funkciókkal

S kinek ajánljuk elsősorban?

 • Minden vevőről van pontos és jól kereshető történetiséged?
 • Könnyen lehet munkalapot írni, ami rögtön bekerül a céges adatbázisba?
 • Költséghelyekre bontva látsz minden kiadást és bevételt?
 

Amikor azt választjuk, hogy teljesen egyedi ügyviteli megoldást kérünk, mi ekkor is veled együtt fogunk ötletelni és megoldási javaslatokat mutatni. Így nem kell mindent a nulláról kitalálni és dinamikusan tudunk haladni a saját egyedi vállalatirányítási szoftver bevezetésünkkel.

 • Minden számla időben és pontosan ki van számlázva?
 • Látod a gyártósor pontos kihasználtságát?
 • A műhelyben dolgozó kollégák ugye nem papíron látják az aznapi feladatokat?
 

Lehet szó gyártó/termelő cégről, vagy épp kereskedelmi, szolgáltató cégről, avagy megközelíthetjük az egyedi szoftvert a pénzügy, vagy épp a projectek és dokumentációk oldaláról. Az egyedi vállalatirányítás garantálja, hogy se többet, se kevesebbet ne tudjon a szoftver, mint amire pont szükség van!

 • Az új árlisták automatikusan, vagy 1 kattintással betölthetőek most?
 • A Project munkák szoftveren követhetőek és a doksik digitálisan elérhetőek?
 • Nincs olyan szoftver a cégben, ami elavult, vagy nem jó a csapat mögötte?
 

Minden cég egyedi és saját megoldást érdemel, hogy jól működjön. Továbbá az is igaz, hogy az egyedi ügyviteli szoftvereket és vállalatirányítási szoftvereket csak akkor fejlesztik tovább, ha az ügyfél azt úgy kívánja és nem fordulhat elő, hogy olyan funkcióval bővül a programunk, amit nem mi kértünk, esetleg egy másik funkció elromlott közben, ami meg fontos volt.

Lehet bérelni is? (bővebben ITT) Igen, nálunk megvásárolhatóak, vagy bérelhetőek is (videóban a részletek)  az egyedi vállalatirányítási programok.

Hogyan tovább most?

Ha már tudod pontosan, hogy milyen ERP szoftvert szeretnél látni, avagy még csak körvonalazódik és érdeklődsz, mi szívesen vesszük, ha minket is megkérdezel.

Szeretjük a munkánkat és 20 fős jól szervezett csapatunk készen áll a legnagyobb kihívások megoldására is egy jól irányzott és hosszútávra tervezett, folyamatosan karbantartott (videóban a részletek) egyedi vállalatirányítási szoftverrel!