CÉGTÖRTÉNET

Az Amtech Rendszerház Kft. 2009-ben jött létre, mert nem létezett olyan cég, amely egyedi, ügyfélre elkészített ERP, tehát vállalatirányítási rendszereket készít és tart karban hosszútávon. A cég összesen több mint 15 év erős szoftverfejlesztői tapasztalattal bír és napjainkra 25+ főt foglalkoztató, 2 üzletággal és évenkénti nettó 400 millió forintot meghaladó árbevétellel rendelkezik.

RÓLUNK

100+ vállalatirányítási rendszert készítettünk, egyedi üzleti szoftverfejlesztés lett a fő üzletágunk. Felhő alapú kereskedelmi és szolgáltatás alapú üzleti szoftverek, applikáció fejlesztés, vagy épp termelésirányítási szoftvert készítünk, különböző iparágakban.

Referenciáink megmutatják az egyedi szoftverfejlesztés sokszínűségét és benne rejlő lehetőségeket. Az egyediség legfontosabb kritériumai, hogy a cég folyamataihoz illeszkedjen a szoftver. Olyan vállalatirányítási rendszert alkotva, amelynél nincs kompromisszum, ezáltal megvalósul a szlogenünk: “a jó szoftver pénzt termel”

Különösen fontosnak tartjuk a cégen belüli szervezetfejlesztést, mert így nem ad-hoc szabályok szerint haladunk előre.

Helyette pontos és friss irányelvek, valamint konkrét célok alapján működünk. Szervezési táblánkat a bal oldali képre kattintva tekintheti meg.

KÜLDETÉSÜNK

“Jövőálló üzleti szoftverek fejlesztése, hogy együtt alakítsuk a világot!”

A küldetésünk nem csekély. Ha az lenne, bele sem kezdenénk. Szeretnénk, ha az ország a jelenleginél sikeresebb formában lenne jelen a digitális átalakulás izgalmas színterén.

Ehhez pedig el kell érnünk, hogy az ország gazdasági motorját a Vállalkozásokat és Vállalkozókat segítsük digitalizálódni.

Mi ehhez egyedi üzleti megoldásokkal járulunk hozzá, így a szoftverek és applikációk, alkalmazkodnak minden körülményhez és így válik a küldetés valósággá: A jó szoftver pénzt termel! Az első pillanattól!

Saját esettanulmány videó egy szoftver bevezetés versenyről: Kereskedelmi iparkamara előadása

TULAJDONOSRÓL

10 évesen megismerkedett a Commodore 64-gyel, és hamar rájött, hogy játszani izgalmas, de játék szoftvert írni még izgalmasabb.
12 éves korától – a családjával együtt –, Ázsia és Afrika különböző országaiban él, itt ismerkedik a nyelvvel, a helyi szokásokkal, és ezen keresztül a mindennapok részévé válik a „megismerni, elfogadni, alkalmazkodni” életszemlélet, mely lehetővé tette, hogy nagy kockázat tűrő képességre tegyen szert.

A Budapesti Műszaki Főiskola elvégzése közben programozást tanít a manager szakos hölgyeknek és uraknak egyrészt mert nagyon élvezi, másrészt mert nem hátrányos dolog ha az embernek pénze is van főiskolás korában.
Programozóként, majd tanácsadóként megismerkedik a tőzsde, a távközlés és a banki terület sajátosságával, és így kialakul egy összkép, melyet a részletek tesznek egyedivé.

PROFESSZIONÁLIS CSAPATUNK

ismerjen meg minket

Pedro

Tulajdonos, Szakmai Vezető. "Azért dolgozom, hogy a Digitális Transzformációt mindenkihez eljuttassuk."

Bence

Projektmenedzser. "Itt nem lehet befásulni a munkába, ahány projekt, annyi új izgalmas üzleti folyamatot és embereket ismer meg az ember! "

Rodrigo

Projektmenedzser. "A projektek egyediek és a megszerzett tudást az utolérhetetlen Amtech csapat közreműködésével folyamatosan kamatoztatni tudom."

Angie

Egyedi üzleti szoftverfejlesztésben vagyunk a legjobbak, ezért ezzel foglalkozunk.

Adrienn

Tesztelő. "Nincs 2 egyforma projekt, minden megoldandó helyzet szakmai fejlődési lehetőséget rejt + jó a csapat :)"

Tamás

Értékesítő. Egy jó szoftver pénzt termel az ügyfélnek és az értékesítőnek is.

Gábor

Architect

György

Fejlesztő

Tamás

Fejlesztő

Edina

Pénzügy

Gábor (értékesítő), Róbert, Zoltán, Albert - fejlesztők

VIDEÓK RÓLUNK

Így dolgozunk

Cégbemutatónk

Bob művek

Digitális Transzformáció - alapok 1.

Digitális Transzformáció - alapok 2.

Digitális Transzformáció - alapok 3.