CÉGTÖRTÉNET

Az Amtech Rendszerház Kft. 2009-ben jött létre, mert nem létezett olyan cég, amely egyedi, ügyfélre elkészített ERP, tehát vállalatirányítási rendszereket készít és tart karban hosszútávon. A cég összesen több mint 15 év erős szoftverfejlesztői tapasztalattal bír és napjainkra 25+ főt foglalkoztató, 2 üzletággal és évenkénti nettó 300 millió forintot meghaladó árbevétellel rendelkezik.

RÓLUNK

100+ vállalatirányítási rendszert készítettünk, egyedi üzleti szoftverfejlesztés lett a fő üzletágunk. Felhőben dolgozni, applikáció fejlesztés, projektmenedzsment vagy termelésirányítási szoftvert készíteni, különböző iparágakban.

Referenciáink megmutatják az egyedi szoftverfejlesztés sokszínűségét és benne rejlő lehetőségeket. Az egyediség legfontosabb kritériumai, hogy a cég folyamataihoz illeszkedjen a szoftver. Olyan vállalatirányítási rendszert alkotva, amelynél nincs kompromisszum, ezáltal megvalósul a szlogenünk: “a jó szoftver pénzt termel”

Különösen fontosnak tartjuk a cégen belüli szervezetfejlesztést, mert így nem ad-hoc szabályok szerint haladunk előre.

Helyette pontos és friss irányelvek, valamint konkrét célok alapján működünk. Szervezési táblánkat a bal oldali képre kattintva tekintheti meg.

KÜLDETÉSÜNK

“Jövőálló üzleti szoftverek fejlesztése, hogy együtt alakítsuk a világot!”

A küldetésünk nem csekély. Ha az lenne, bele sem kezdenénk. Szeretnénk, ha az ország a jelenleginél sikeresebb formában lenne jelen a digitális átalakulás izgalmas színterén.

Ehhez pedig el kell érnünk, hogy az ország gazdasági motorját a Vállalkozásokat és Vállalkozókat segítsük digitalizálódni.

Mi ehhez egyedi üzleti megoldásokkal járulunk hozzá, így a szoftverek és applikációk, alkalmazkodnak minden körülményhez és így válik a küldetés valósággá: A jó szoftver pénzt termel! Az első pillanattól!

Saját esettanulmány videó egy szoftver bevezetés versenyről: Kereskedelmi iparkamara előadása

TULAJDONOSRÓL

10 évesen megismerkedett a Commodore 64-gyel, és hamar rájött, hogy játszani izgalmas, de játék szoftvert írni még izgalmasabb.
12 éves korától – a családjával együtt –, Ázsia és Afrika különböző országaiban él, itt ismerkedik a nyelvvel, a helyi szokásokkal, és ezen keresztül a mindennapok részévé válik a „megismerni, elfogadni, alkalmazkodni” életszemlélet, mely lehetővé tette, hogy nagy kockázat tűrő képességre tegyen szert.

A Budapesti Műszaki Főiskola elvégzése közben programozást tanít a manager szakos hölgyeknek és uraknak egyrészt mert nagyon élvezi, másrészt mert nem hátrányos dolog ha az embernek pénze is van főiskolás korában.
Programozóként, majd tanácsadóként megismerkedik a tőzsde, a távközlés és a banki terület sajátosságával, és így kialakul egy összkép, melyet a részletek tesznek egyedivé.

PROFESSZIONÁLIS CSAPATUNK

ismerjen meg minket

Pedro

Tulajdonos, Szakmai Vezető. "Azért dolgozom, hogy a Digitális Transzformációt mindenkihez eljuttassuk."

Bence

Projektmenedzser. "Itt nem lehet befásulni a munkába, ahány projekt, annyi új izgalmas üzleti folyamatot és embereket ismer meg az ember! "

Rodrigo

Projektmenedzser. "A projektek egyediek és a megszerzett tudást az utolérhetetlen Amtech csapat közreműködésével folyamatosan kamatoztatni tudom."

Angie

PR Vezető. "Jó a cég célja, s tetszik, hogy nem monoton a munka."

Adrienn

Tesztelő. "Nincs 2 egyforma projekt, minden megoldandó helyzet szakmai fejlődési lehetőséget rejt + jó a csapat :)"

Tamás

Értékesítő

Gábor

Architect

György

Fejlesztő

Tamás

Fejlesztő

Róbert

Fejlesztőt

Zoltán

Fejlesztő

Albert

Fejlesztő

Zsuzsa - Grafikus, Janusz, Moles, Attila, Robi, István - Fejlesztők

VIDEÓK RÓLUNK

Így dolgozunk

Cégbemutatónk

Bob művek

Digitális Transzformáció - alapok 1.

Digitális Transzformáció - alapok 2.

Digitális Transzformáció - alapok 3.