Időtálló szoftverek

Újdonság! Eljött a digitális transzformáció kora, itt vannak az időtálló szoftverek. Az Amtech Rendszerházban csak webes ERP rendszereket készítünk. Teremészetesen applikációs megoldásokkal. Így nem kell lecserélni 10 éven belül. Nagyon gyorsak még sok adattal is és persze tablet, telefon, böngészőn is könnyedén futnak.

Szoftveres rendszer, papír helyett

A kollégák tablettel leltározhatnak, az értékesítők telefonról nézhetik az ügyfél és készlet adatokat, a vezetői kimutatásokat pedig mobil appon lehet nézni bármikor.

Az Amtech megoldásokban az a legjobb, hogy a felhasználó részéről csak egy böngészőre van szükség (pl: Explorer, Mozilla, Safari, stb.). Kattintunk és elindul, mintha az interneten böngésznénk valamit, telepíteni semmit sem kell.

Sőt az is mindegy, hogy Windows-t, vagy más rendszert használunk. A program pedig egy szerveren van, amely vagy az ügyfélnél van elhelyezve, vagy az Interneten van valahol (Cloud alapú). Ennek a megoldásnak a sebessége persze függ az Internettől is. Modern, jól használható, ám nem váltotta ki teljesen a korábbi “telepítős” programokat.

További információ

TÖBB HÍR