ONLINE SZERVEZETFEJLESZTÉS 3 ELŐNYE

Az AmTech 2009 óta foglalkozik egyedi ERP rendszerek, vállalatirányítási rendszerek készítésével, bevezetésével. Én 2015 óta egyedi szervezetfejlesztési tanácsadással foglalkozom kis- és középvállalatok számára.

MITŐL EGYEDI?

Ügyfeleim részben vagy teljesen felhő alapon működő cégek, tehát a tanácsadást a felhőből, online végzem.

Így találkozott utunk az AmTech-kel 2018-ban, hisz nekik nem csak a szoftvereik, de működésük is egyedi, felhő alapú. A kollégák home office-ból végzik munkájukat, online egyeztetnek egymás között, sőt még a projektmenedzserek is gyakran online dolgoznak együtt az ügyfelekkel. Mindketten hiszünk a felhő alapú működés hatékonyságában, sok más mellett ezért is élvezetes a közös munka.

A FOLYAMAT EGYSZERŰ!

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az online szervezetfejlesztési tanácsadás módszereiben megegyezik a hagyományos tanácsadáséval, a különbség a kivitelezésben van, nem személyesen, hanem a digitalizáció segítségével tartjuk a kapcsolatot.

ÉS MŰKÖDIK?

A személyes találkozások hiánya sem okoz fennakadást, telefonon ugyanúgy ki lehet építeni egy közvetlen, bizalmi alapon működő kapcsolatot.

KINEK JÓ?

Legyen szó egy új szoftver bevezetéséről vagy akár online munkavégzésre való átállásról, ez változással jár, amihez a szervezetnek és tagjainak is alkalmazkodni kell. Egy külső tanácsadó, aki érzelmileg is független a cégtől, hatékonyabban át tudja segíteni a kollégákat a változáson.

MIRE JÓ?

A szervezetfejlesztés egy nagyon tág fogalom, nézzük, milyen konkrét területekkel foglalkozom!

Amennyiben cégénél olyan változás van folyamatban, mely a szervezet fejlesztését is szükségessé teszi és ebben segítségre van szüksége, vagy kérdése van, vegye fel velem a kapcsolatot!

Képes Dorottya

Online szervezetfejlesztés

+36-20-994-36-30

d.kepes.dorottya@gmail.com