Legjobban fejlődő ügyfeleink – Büszkélkedünk 1. rész referencia videóval

Okos megoldásaink
Referencia videót okos megoldások alkalmazásával érünk el.

Akik a CORVIN SÉTÁNYT megvalósították

 

Egyik legnagyobb ügyfelünkkel szeretnénk büszkélkedni. Referencia videót kaptunk tőlük!

 

2 percben összeszedtük az eszenciáját, mi lett náluk jobb, mióta velünk dolgoznak.

A referencia videó ezen a linken érhető el:

https://youtu.be/ntdwTwaOeB8

 

Tudják, hogy a folytonos fejlődés csak karbantartott szoftveres megoldással lehetséges, ehhez pedig elmondásuk szerint megtalálták a rugalmas partner céget:)

Szekrényi Péter – Pedro

tulajdonos

AmTech Rendszerház

 

A Pedrano cégcsoport – akitől a legújabb referencia videót kaptuk –  kivitelezési és építőipari cég, mely globális megoldásokat kínál ügyfeleinek árak, határidő és minőség tekintetében.

A helyi és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező, magasan képzett szakértő csapatunknak köszönhetően, a Pedrano cégcsoport neve egyenlő a megbízhatósággal az ingatlan üzletág fő- vállalkozói, illetve épületgépészeti területein.

“Sikerünk kulcsa ügyfeleink sikere” – nyilatkozta Szulyovszky Gábor ügyvezető igazgató. “Hiszünk abban, hogy a fejlesztő és cégünk közötti erős partnerkapcsolat kivételes eredményekhez vezet minőség és költségoptimalizálás tekintetében.”

Referencia Videó

Partnereinkkel mi is építjük szépítjük a környezetünket. Teremtjük a jövőt és felhasználjuk az elérhető eszközöket.

Ötletelünk és összegezzük az általunk megismert elemzéseket. Így alakult ki egy olyan jövőkép amihez várjuk véleményeiteket. Szerintünk ilyen lesz 2050-ben az élet:

2050 ben az élet

#digitaltransformation #lifein2050 #smartcity Sorra veszünk pár olyan aspektusát az életünknek, amelyek már most is léteznek és “kifuttatjuk” őket, hogy milyenek lesznek 2050-ben és hogyan fogják formálni, segíteni a földi (és marsi) életünket. A lista nyitott, tessék bővíteni szabadon 🙂

Önvezető autókról itt találod mi a mi jövő képünk:

Önvezető autó teszt 1. rész

#digitaltransformation #AI #selfdriving Átnézzük hogyan működnek az önvezető autók és mire figyelnek, mit tanulnak. Valamint sorra vesszük az önvezetési szinteket, hogy lássuk hova juthatunk el. No meg persze ki is próbáltunk egy részben “önvezető” Opelt. Mindezt érdekes példákkal és energikusan: Sámán és Pedro a Szárnyas Trendvadászok újabb mini sorozatában!

Milyen biztonságban leszünk a jövő városaiban?

#biztonság #keletiarthur #szárnyastrendvadászok Az rendben, hogy okos-városokban fogunk élni, de mennyire biztonságosak ezek a városok? És kinek lesz a dolga gondoskodni az állampolgárokról? Meglepő és ésszerű következtetések… Vendégeinkkel 3 részben fejtegetjük a jövőképeinket. Van aki gyorsítaná a folyamatot és már nagyon benne lenne, de mivel a kimenetet nem látjuk pontosan, van aki óvatosabban áll a kérdéshez. 

Az utat viszont addig is járnunk kell. Azt ha nem élvezzük csak kényszer lesz és nem szerethető vagy élhető várost kapunk csak egy újat amit majd meg kell szoknunk. Mi ezért is indítottuk ezt a sorozatot és a referencia videóink mellet Pedro a digitális transzformáció hírnöke, nagyobb megértéshez, elfogadáshoz segítenek. Hiszünk az együtt teremtés erejében. Mi valami elején vagyunk amit képesek leszünk a saját szánk íze szerint alakítani. Erre a csodás utazásra hívjuk a kedves olvasót és youtube nézőket.

Együtt saját magunknak teremtsük meg azt a világot, amibe szívesen élünk és szívesen adjuk át a jelképes nagy kulcsot akár az unokáinknak is.

Ügyfeleinknek mindig a legjobbat tudjuk nyújtani. Nem egy hanem 2-3 lépéssel előre gondoljuk a folyamatokat. Jövő biztos szoftverek kellenek nekik. Amik elég rugalmasak, nem kell pár havonta lecserélni és kiszolgálják a megváltozott igényeiket is.

A tervezés ezért nálunk is mindig megelőzi a program elkészítését. Folyamatos felügyelet mellett pedig, hogy ne menjen sehol félre a folyamat projektvezetőink “beépülnek” az ügyfél cégébe és együtt ötletelik ki a legjobb megoldásokat.

Legyen ez például egy döntéstámogató szoftver. A vezetés elengedhetetlen kelléke!

Miért fontos tényező, hogy tudjunk dönteni? 

Minden jó döntést a mérlegelés előzi meg, a mérlegelést pedig az információ szerzés, azt pedig a hiteles források megkeresése, amiből a teljes folyamat fel tud épülni.

Mindezekre a kulcsszavakra, amelyek egy teljes értékű döntéstámogatást elő tudnak készíteni, azokra választ tud adni egy saját cégre fejlesztett döntéstámogató szoftver.

Mit tud egy döntéstámogató szoftver?

A döntéstámogatás egyik fő oszlopa, a könnyen és látványosan értelmezhető adatok, amelyek grafikusak, és amelyekből a legkisebb idő alatt, a legpontosabb végkövetkeztetéseket le tudjuk szűrni.

Tehát ezen információk tükrében könnyen átláthatjuk, hogy elsőként egy jól működő döntéstámogató szoftver, a vállalkozásunk adott munkafolyamatait fogja számadatokba zsugorítani, ezáltal mérhetővé tenni. Ez biztosítja a hiteles forrást, mert ugye nem szomszéd cég adatai, teljesítménye érdekel minket első sorban, hanem a saját vállalkozásunké, és ennek érdekében pedig szinkronizálni kell pár munkafolyamatot az adatfeldolgozás során.

Ezeket követően, az így nyert adatok alapján, egy nem ömlesztett, hanem stílusosan szűrökkel (azon feltételek szerint, amelyet a vezetőség igényel) kiépített könnyen kezelhető felületet kapunk.

Ezzel a megoldással cégünk munkafolyamataira máris lokális, és globális rálátást nyerhetünk a számok tükrében. De ugye még jobb, ha számok mellé könnyed vizualizáció is társul, látványos grafikonok, összehasonlítások és egyéb személyre szabott kiértékelések is a rendelkezésünkre állnak.

És ez csak az egyik összetevője a vállalatirányítási rendszereinknek.

Referencia videóink az oldalunkon csoportosítva elérhetőek. Beszéljenek partnereink sikerei.
Referencia videók kereskedelem

Köszönjük hogy elolvastad,

Amtech Csapat

www.amtech.hu

TÖBB HÍR