KÉREM VÁRJON!
szoftver

Tudjuk-e folytatni 1 mások által megírt szoftvert?

Mások által írt szoftver folytatása

Nem foglalunk állást, inkább elmondjuk az érveinket és ellenérveinket a téma kapcsán. Mindezt azért, mert sokszor feljött már a kérdés.

Garanciális javítása, vagy új modul hozzáillesztése…

Kövessetek minket a youtube-on is, folyamatosan beszélgetünk különböző témákról:

 
 

– Karbantartják a szoftvert, miután elkészült? El lehet érni önöket utána is? A jogszabályi változásokat is követik? 

– Igen, minden esetben. Az ajánlat legvégén ott található, hogy mit vállalunk, és annak az éves díja is. Még pár díjmentes finomítást, alakítást is vállalunk, amikor már kész a program, mert erre –  a tapasztalatunk szerint –, mindig szükség szokott lenni, hisz hosszútávra kívánunk megoldást adni Önnek. Jogszabály követéssel együtt persze, beleértve a NAV-hoz bekötött pénzügyi modulokat is, pl: számlázás.


– Később mennyire marad nyitott az egész rendszer?

– Jó tudni, hogy az egyedi szoftver mindig nyitott marad. Más szóval a jövőben bármikor bármit hozzá lehet tenni, el lehet venni. Abszolút olyan, mint a lego.


– Rendben, elkezdtük már használni a szoftvert. S ha most jut eszünkbe valami plusz dolog?

– Ez természetes és szokott is ilyen előfordulni. A támogatási díjban benne van 1-2 óra ingyenes fejlesztés, így elvégezzük az igényeket. Ha nagyobb falatról van szó, akkor átbeszéljük közösen és alaposan, majd ajánlatot adunk rá.


– Van szoftver támogatás, garancia és jogszabályi követés? Ez kötelező?

– Ez egy karbantartási díj, melyben rendelkezésre állás, szoftver javítások, program frissítések és persze rendszeres adatmentés van benne. Mindent biztosítunk, ami szükséges a folyamatos és biztonságos használathoz. Sosem kötelező, inkább csak egy javasolt plusz segítség a részünkről.


– Mi a cégük álláspontja az átadás utáni együttműködésről? Mennyiben más ez, mint a licensz díj, amit a dobozos termék esetében kell fizetni?

– A dobozosnál az éves licenc díj tartalmazza azokat az általános fejlesztéseket, amiről a fejlesztő cég úgy gondolja, hogy a legtöbb ügyfele számára hasznos lehet. Tehát söréttel lőnek egy óriásplakát méretű táblára, és remélik, hogy minél több találatuk lesz.
A mi cégünk minden egyes ügyfelének egyedi alternatívát kínál az új funkciók, kapcsolódások terén, így ez inkább arra hasonlít, mint amikor egy mesterlövész a tízes körre céloz a céltáblán.