Vállalatirányítási rendszereink és a digitális transzformáció fontossága 2021-ben

Vállalatirányítási Rendszer -Digitális stratégia
Vállalatirányítási rendszereink és a digitális transzformáció 2021-ben

Vállalatirányítási rendszereink és a digitális transzformáció

Nem csak egyedi vállalatirányítási rendszerekkel foglalkozunk, hanem én személyesen azzal is, hogy mit jelent a Digitális Transzformáció, mennyire érint bennünket és leginkább, hogy ez nekünk miért jó?

Több érdekes és érthető videó is készült már a témában:

Digitális transzformáció

2021-ben őrült tempót diktál a piac és azért tudunk versenyben maradni és partnereinket versenyelőnyhöz juttatni, mert folyamatosan érezzük és élünk a változásokkal. Rugalmasságunk már bizonyított, így ezt a stratégiai gondolkodást a most fejlesztett vállalatirányítási rendszerekben ugyanúgy megtartjuk, ahogy az eddigieknél tettük.

Pár gondolat, hogy mi az én saját személyes motivációm:

Személyes történetem

Nálunk persze – ahogy gondolom máshol is – mindenkinek megvan a személyes története. Büszkék vagyunk, hogy munkatársaink velünk együtt gondolják azt, hogy egy egyedi vállalatirányítási rendszernek jövő állónak kell lennie.  

11 éve dolgozunk olyan munkatársakkal, akik nap mint nap tesznek azért, hogy használható, támogató vállalatirányítási szoftvert tudjunk átadni a megrendelőknek. 

Rólunk

Különösen fontosnak tartjuk a cégen belüli szervezetfejlesztést, mert így nem ad-hoc szabályok szerint haladunk előre.

Helyette pontos és friss irányelvek, valamint konkrét célok alapján működünk. Szervezési táblánk szintén ezen az oldalon található meg.

Szeretünk minta cégként működni.

Hogyan várhatnánk el ügyfeleinktől azt, amit még mi se vezettünk be?

Ezért nálunk volt elsőnek kialakítva, szervezetfejlesztés, folyamatos képzés és belső vállalatirányítási rend. És azóta is finomítunk rajta, hogy mindig friss és modern legyen.

Szekrényi Péter – Pedro

 

TÖBB HÍR